14 Mayıs 2015 Perşembe

Draft Gastro Pub


   Yeni mi yeni harika bir mekan anlatıcam size.Yaklaşık bir buşuk ay önce açılan mekan Cadde Bostan'ın ugrak yerlerinden biri oldu.Mekanın amacı bira kültürünü daha ön plana çıkarmak.60 çeşit biraları ile mekan bomba gibi sizleri bekliyor.

  Özelliklerine göre üç gruba ayrılan biralara tanınan harfler yemek isimlerinin yanında yer alıyor.Böylece hangi yemekle hangi bira gider öğrenmiş ve daha keyifli yemek yeme şansını yakalamış oluyorsunuz.



  Bu işe yüreklerini vermiş karı koca işletmesinde olan mekan şimdeden Cadde Bostanın göz bebeği oldu.

  Mekanın bir diğer amacı yıllardır Pub kültürende yemek hep arka planda kalmıştır.Bunun aksine Draft'ın amacı yemekte ön planda olsun ve insanlar içkilerini içerken harika yemeklerde yesin yolundan çıkarak  ''GastroPub'' olayına girerek harika yemekler yapıyorlar.

   Etkinliğimiz kapsamında çeşit çeşit aperatifler denedik.Mini burgerler,pideler,pizzalar,çıtır karides... 





   Benim 2 hatta 3 favorim oldu.1. Çıtır Karides özel olarak Çili Çili Sosu ile hazırlanmış atıştırmalık.2.Mini burgerler ve 3. Ispanaklı pide.




   Mekanın dekorasyonu oldukça ilginç.Lumbuzlar,kasnaklar,dişliler ve borular,vana...Draftın farklı köşelerinde yer alıyor.Ve farklı dekorasyonu ile gerçekten hoş bir görüntüye sahip olmuş. 




  Lokasyon açısından çok kolay ulaşabiliceğiniz ve farklı lezzetler,biralar bulabileceğiniz bu güzel mekanı denemek için vakit kaybetmeyin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder