1985 yılında Mehmet Deveci tarafından kurulan Akdeniz Lokantası Hatay'ın unutulmaya yüz tutmuş lezzetlerini,yöresel sunum ve tekniklerini ile bir konsept toplayarak,2007 yılında Akdeniz Hatay Sofrası olarak yeni yerinde sunmaya başlamıştır.Akdeniz Hatay Sofrası tüm ürünlerini ve baharatlarını Hatay'dan doğal şartlarının korunmasına dikkat ederek temin ediyor.
Akdeniz Hatay Sofrasında hem kahvaltı hem de akşam yemeği yeme şansım oldu.Sonuç her ikisinde de başarılıydı.Kahvaltı haftaiçi 71 çeşit 29tl haftasonu 151 çeşit 39tl fiyatları ile sizleri bekliyor.
Gelelim yemek lezzetlerine.Hayat yöresi yemeklerini tatmak için güzel bir adres. Çeşit çeşit mezeleri,tuzda tavuğu,eti ve kebabı. Hepsi lezzet patlaması yaşatıyor.
En son olarak tatlı olayına geciş yaptık ilk olarak Kömbe servisimiz geldi.Çıtır çıtır lezzetli mi lezzetli kömbemiz daha sonra Kireçte Kabak tatlısı ve en son bunları sindirmek için Zahter cayımız bizlerle ve midemizle buluştu. Ama asıl bomba olan ve bizi bizden alan Künefesi ateşte servisi yapılan ve ilk ağımızla bulustuğunda ki o verdiği haza bambaşka ve yanında servis edilen süt ile inanılmaz harika bir ikili oluyor.
İşte böle cancağızlarım eğer Hatay sofrasını özledim aman efendim bir lezzet patlaması yaşamak istiyorum diyorsanız işte size adres: Akdeniz Hatay Sofrası :).
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder