23 Şubat 2015 Pazartesi

Papa John's


  Pizza severlerin yeni adresi Papa John's.1984 yılında Amerikada John Schnetter tarafından kuruludu.Şu anda 34 ülkede 4 binden fazla şubeşi bulunan Papa John's Türkiyede 17 tanesi mevcut ve çok sevilmesi nedeniyle 10 tane daha şube açmayı hedefleniyor.
  Gelelim pizzalarına.Papa john's pizzalarında taze hamur kullanılıyor.Hamurların 4 gün mayalanma süreleri var.İnce pizzaları mevcut.Benim için en önemli noktalardan birtanesi çünkü ince pizza sever bir insan olarak hamurdan çok malzeme yemeği seven bir insanım :).Biz o gün 3 çeşit pizza denedik 1.Osmanlı.İçerisindeki sucuk ve pastırma hiç bir şekilde koku yapmıyor bunun sebebi pastırmanın çemeninin alınmasI ee durum böle olunca gönül rahatlılığı ile pizzamızı yiyebiliyoruz :).Ayrıca benim favorim olur kendisi :).2.Meksika dalgası acı severler için şiddetli önerim :)3. ise Karışık papa :).


  Bu kadar güzel pizzalar yerken yanında minik tavuklarımız,patateslerimiz,peynirli çubuklarımız  ve soslarımız olmadan olmaz :).Patatesleri ve tavukları için özel olarak amerikdan gelen baharatlar kullanılıyor.Ayrıca domates soslarıda amerikadan geliyor ve domatesler toplandıktan 6 saat sonra konserve haline geliyor.Anlayacağınız her şey çok düşünlüp çok titiz bir şekilde yürütülüyor.Bu arada size peynirli çubuklarından bahsetmek istiyorum :) Altında harika garlic sos ve üzerinde mozarella peyniri var.Garlic sosu özel olarak Amerika ve İngiltereden geliyor.Ve asıl bomba sarımsak sosu sarımsak sever biri olmama rağmen ben bile çok beğendim :).Zaten bütün dünyaca bilinen resmen fenomen olmuş bir sos kendisi :).


Artık son satırlara ve bilgileri paylaşmaya geldik.Papa John's paket servisi olan ve bu konuda ciddi başarılara imza atmış bir kurum :) Evde oturukende canınız pizza çektiğinde ve hala dumanı üstünde pizza severler için güzel bir adres :). Hadi afiyetler olsun size :).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder