26 Nisan 2015 Pazar

Ouzo Roof Restaurant Wyndham Hotel


  Harika manzara, harika Yunan yemekleri ve bu mükemmel ev sahibi olan yer Ouzo Roof Restaurant!Adını Yunanistan'ın meşhur içkisi olan rakı anlamına gelen'' Ouzo''dan alıyor. Ouzo Restaurant Ödüllü milli Şef Mehmet Yalçınkaya'nın ellerine teslim. Ve emin olun sonuçlar bir harika.Mehmet Yalçınkaya salaş balık restaurantların aksine Ouzo Roof Restaurant'ta modern konsepti tercih ediyor.
  
  Şef Mehmet Yalçınkaya'nın amacı yüz tutmuş Akdeniz lezzetlerini çıkararak Türk ve Yunan meyhane kültürünü içeren balık ve meze çeşitlerini sunuyor. 






  Gelelim yemeklerimize; Menumüz şu şekilde:Yenilebilir toprak üzerinde tartar sos ile portakal yağı esanslı deniz tarağı,Avakado püresi üzerinde jambo karides,sakızlı kalamar kül bastı zerdeçallı rizotto ile,balık köftesi ve sinarit balığı anasonla tütsülenmiş olarak servis ediliyor.Ayrıca yanında dağ mantarı bulunuyor.Harika yemeklerden sonra ie mükemmel tatlılarımız servis ediliyor.Ben hepsini yedim; Çünkü çok lezzetliydi :). 










  Tatlılarımız Ayva Terrine pişmaniye gül yaprağı,yeşil elma mus,sütlü karamelli incir dolması,çikolata kapsulünde bal kabağı.

  Gecenin sonunda ise harika Yunan yemekleri yerken harika sesiyle ''Yorgo'' sahne aldı ve bize unutulmaz bir gece yaşattı.Sizde eşsiz yemekler ve Yunan müzikleri dinlemek isterseniz adresiniz Ouzo Roof Restaurant olmalı. 



1 yorum:

  1. I have been visiting your recipe blog from past 3 months. The way of recipe tips looks to be easy for all readers. I would personally recommend our blog visitors to subscribe to obtain useful posts like this periodically. Particularly post on "Ouzo Roof Restaurant Wyndham Hotel" is awesome. Get in touch with us via our websites North Indian Veg Restaurant | Sweet Shop

    YanıtlaSil