5 Nisan 2015 Pazar

Tatlı Köşem


 
Tatlı köşem Hande Çamer ve kız kardeşi Hale Dalgın tarafından açılmış butik pastanedir.Çevresindeki insanlara harika pastalar yaparken bu fikri harika bir butik pastaneye çevirerek daha çok yedirmeye karar vererek bizleri bu harika tatlarla tanıştıran mükemmel ikiliye teşekkürler.Tatlı Köşem 2011 yılında Kadıköy Moda da açılmış.Hedefleri ise daha çok şube açmak.

Benim burayla tanışmam blog işime benim gibi yürek veren ve her güzel mekana kolumdan çekiştirerek getiren Minik turtam olan Oğuzhan Karamandır sevdiceklerim.İçeri girer girmez amanın! burası nasıl güzel ve sevimli bir yemeden kendimi alamadım yani böle 5 dk boyunca Oguzhan iyiki geldik.Ayy çok sevimnli diyerek geçti :).Sonra içeri daldım ve o harika lezzetler,sunumlar ve mekanın şirinliği beni benden aldı.


Tatlı Köşem dekorasyonu küçük mobilyaları olan şirin mi şirin bir yer.Fransız tarzı dekorasyonu bulunan ve bunu çok güzel yansıtan mekanlardan bir tanesi.


Gelelim harika tatlılarına.Tatlı köşemde ürünler günlük olarak değişiyor.Pastalar dilim veya tam olarak servis ediliyor.Meyveler mevsimine göre tercih ediliyor.Organik ve bitkisel ürünler kullanılıyor ve hiç bir katkı maddesi kullanılmıyor.



Tatlı Köşemde biz limonlu cheescake yedik ve lezzeti bir harikaydı.Sunum olarakta çok şirin servislerle geldi.Eee yanınada şöle güzel bir türk kahvesi olunca keyiflerimiz harikaydı.


Biz güzel mi güzel cheescakemizi mekanın dış taranfında gümlettik.Bunu yazma sebebim mekanın açık alanın çok güzel.Dekorasyonu masaları sandalyeleri,ışıkları çok sevimli ve huzur veren bir etkisi var.Tek diyebilceğim mutlaka yolunuz modaya düşerse ugrayın derim.




Vee yine bir yazımızın sonuna geldik.Harika bir günün sonunda tatlı ve güzel vakit geçirmek isteyenler için önerimiz olur kendisi:).

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder