27 Mart 2015 Cuma

Köşkeroğlu Restorant



 Firma 1946 yılında Gaziantepte kurulmuş ve daha sonra 1986 yılında İstanbulda ilk şubesini açmış.İyiki de açmış çünkü bu inanılmaz lezzetler için Gazianteplere kadar gitmek zor olurdu :). Bir perşembe akşamı koştur koştur gittik Köşkeroğluna.Bizim asıl amacımız dillere destan olan iskenderini yemekti ama malesef saat geç olduğu için yiyemedik.(En kısa zamanda bu amaçıma ulaşıp yiyeceğim:).Bu bilgiyi vermezsem çatlayabilirim:).) Daha sonra yine anlata anlata bitiremedikleri lahmacununu yiyelim dedik. Karnımız zil zurna aç nasıl bekliyoruz ama:).Ve sonra amacımız gerçekleşti ve bizde harika olan bu lezzeti yedik.:)



 
Vee amanın bu nasıl bir lahmacun! Demessem olmaz! İncecik hamuru o harika eti ve sosu...Birer tane yedikten sonra acaba ikinciyide mi alsak demeden duramıcağınız lezzet kendisi :) Tabi yanında gelen taptaze otlarınıda kenara atmamak lazım :).



  Daha sonra diğer lezzet olan Alinazik yedik ve gerçekten oda çok lezzetliydi.Yumuşacık eti ağızda dağılması ve o his nasıl anlatsam bilemiyorum kelimeler yetmiyor desem yeridir.Bunun sebebi işletme sahiplerinin bu konuda çok titiz olmaları.Hala ürünlerinin bir çoğunu Gaziantepten temin ediliyor.Onlar için lezzet,servis,görsellik ve mekanın rahatlığı çok önemli.Zaten bunu en iyi yapan işletmelerden birtanesi Köşkeroğlu...
  
  Yemeğimizi yedik.Dedik artık tatlımıza geçelim.Köşkeroğlu'nun hemen yanında Baklava dükkanı mevcut ister masanıza ister yan dükkana geçip tatlınızı gümlete biliyorsunuz :). Bizde Şömiyetimizi gümletiyoruz :).




İşte bu kadar harika yemekler ve harika tatlidan sonra mekanımızın tanıtımı bitiyor.Sizde güzel bir akşam yemeği için karaköyde mekanlarımızdan biride Köşkeroğlu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder